Soldaat van Oranje en een nachtje Noordwijk

01-10-2014

Deze zomer hebben we naast de wens van Bart nog een mooie wens uit laten komen. Helemaal stiekem en in stilte hebben we een prachtig weekend georganiseerd voor Silke, Lynn, Tom en hun moeder. Door de onzekere toekomst die ze samen hebben dacht Laura, een vriendin van Silke, dat Stichting Loes ze misschien wel iets moois kon geven. 

Samen met Laura gingen we om de tafel om een passende verrassing te bedenken. Eentje waar ze met z’n vieren nog lang van zouden kunnen nagenieten. En zo kwamen we tot het genieuze plan om ze met een taxi naar Noordwijk te sturen..

In Noordwijk wachtte een heerlijk hotel en konden ze zo aanschuiven bij een ‘poepchic’ diner. Maar dit was natuurlijk niet de reden dat ze naar Noordwijk gingen. Tijd voor wat spektakel. Ze werden om acht uur ontvangen in Katwijk bij de TheaterHangaar, een voormalig vliegtuighangaar wat is omgebouwd tot een bijzonder theater concept. Misschien weet je het al, het theater waar de musical Soldaat van Oranje in 2010 in premiere ging en dus al vier jaar volle zalen trekt. Wij quoten: “Het was zooo gaaf en spectaculair. Supermooi gemaakt!’

Kortom, het was een bijzondere avond. Na zondags nog te hebben uitgewaaid op het strand zijn ze met de taxi weer huiswaards gegaan.

 

 “Heel erg bedankt, het was een supermooi weekend en een geweldige verrassing. Bedankt voor een geweldige dag. Alles was tot in de puntjes geregeld en Soldaat Van Oranje was heel bijzonder. Heel erg bedankt.”

Silke, Lynn, Tom en Anja

 

We hopen dat Silke, Lynn, Tom en Anja hier nog lang van kunnen nagenieten, want dat verdienen ze absoluut.

We willen Laura bedanken voor haar lieve initiatief!